Τρίτη, 2 Οκτωβρίου 2012

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑ ΣΤΗ ΜΟΥΣΙΚΟΠΟΛΙΤΕΙΑ


Καλώς ήρθατε στη  "Μουσικοπολιτεία" μας!!! 

 Μία πολιτεία που δημιουργήθηκε με γνώμονα τις ανάγκες των παιδιών, αλλά και που προέκυψε από τη φαντασία και τη δημιουργικότητα τους. Μέσα σ' αυτή λοιπόν μπορούν να γνωρίσουν με ευχάριστο, παιγνιώδη αλλά και άκρως παιδαγωγικό τρόπο τον όμορφο κόσμο της μουσικής. Τα τμήματα που έχουν δημιουργηθεί αφορούν τους τομείς της μουσικής προπαιδείας, καθώς και του πιάνου, του αρμονίου και της θεωρίας.

  Οι ηλικίες που απευθύνεται είναι από 5 ετών και άνω και το πρόγραμμα που ακολουθείται είναι απόλυτα εναρμονισμένο στις ανάγκες του κάθε μαθητή. Οι μικροί μας φίλοι που παρακολουθούν τα τμήματα της προπαιδείας είναι χωρισμένοι σε μικρές ομάδες για να υπάρχει η ομαδοσυνεργατικότητα και η αλληλεπίδραση μεταξύ τους.
Για τους υπόλοιπους μαθητές που ανήκουν στα τμήματα αρμονίου, πιάνου και θεωρίας το μάθημα είναι αυστηρά ατομικό και προσαρμόζεται στις ανάγκες τους, ώστε να έχουμε κάθε φορά την απαιτούμενη πρόοδο και στο τέλος της χρονιάς τη συνολικά επιτυχημένη πορεία τους. 

Καταλήγοντας θα ήθελα να επισημάνω ότι στόχος της "Μουσικοπολιτείας" δεν είναι να προσφέρει ακόμη ένα αδιάφορο ή τυπικό μάθημα μουσικής, αλλά μία καινούργια πρόταση για τη διδασκαλία της μουσικής. Βοηθός μας σε όλη αυτή την προσπάθεια είναι τα επιτραπέζια παιχνίδια γνώσεων που έχουμε δημιουργήσει, τα νέα μέσα τεχνολογίας που χρησιμοποιούμε, αλλά και η φρεσκάδα και η φαντασία των παιδιών που μας οδηγεί σε νέους ορίζοντες. 

Σας περιμένουμε λοιπόν για να σας εντάξουμε στην πολιτεία μας και να την κάνουμε ακόμη πιο μουσική!!!!                                                                                                                          Με εκτίμηση, 
                                                                                                                     Θεώνη Μπεντούλη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου