Παρασκευή 23 Αυγούστου 2013

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ
                                                              





 Η Θεώνη Μπεντούλη γεννήθηκε στις Σέρρες και ξεκίνησε τα πρώτα μαθήματα μουσικής, όταν ήταν 6 ετών. Ολοκλήρωσε τις σπουδές της, λαμβάνοντας το πτυχίο αρμονίας, πιάνου (με άριστα «παμψηφεί») και διπλώματος πιάνου το 2002.
                                 
Κατά τη διάρκεια των σπουδών της, έδωσε πολλές συναυλίες, ενώ παράλληλα συμμετείχε σε διαγωνισμούς πιάνου, όπου τιμήθηκε το 1993 από τη Χ.Ο.Ν. με εύφημο μνεία και Δ’ πανελλήνιο βραβείο και το 1996 από τη ΔΕΠΚΑ Σερρών με το Α’ βραβείο και τιμητική πλακέτα.

Παράλληλα με τις μουσικές της σπουδές, φοιτούσε στο τμήμα Οργάνωσης & Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονίας, απ’ όπου έλαβε το πτυχίο της, το 2001. Το 2010 ολοκλήρωσε στο ΕΑΠ τη διπλωματική της διατριβή και είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος. 

Στον επαγγελματικό τομέα, έχει εργαστεί ως καθηγήτρια πιάνου σε Ωδεία της Θεσσαλονίκης και των Σερρών, ενώ ως οικονομολόγος σε επιχειρήσεις, αλλά και σε τμήματα δια βίου μάθησης του Ι.Δ.Ε.Κ.Ε.

Τώρα πλέον έχει αφοσιωθεί στη διδασκαλία μαθημάτων μουσικής, ενώ έχει κυκλοφορήσει από τις εκδόσεις Fagotto Books το πρώτο της βιβλίο μουσικής με τίτλο "Η μουσικοπολιτεία της κυρίας Σολεδάρ". Είναι μέλος της Ε.Ε.Μ.Ε. και του Ο.Ε.Ε. 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου